Cum decurge

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Evaluarea si ofertarea GRATUITA pentru mutarea dumneavoastra.

Un reprezentant al nostru va suna in maxim 24h pentru stabilirea detaliilor mutarii ( volumul obiectelor, locatiile in care se desfasoara mutarea si alte detalii ). In cazul in care solicitati acesta se va deplasa la la dumneavoastra pentru o expertiza. Acest serviciu este oferit absolut GRATUIT. In cazul in care doriti asigurat si transportul dvs personal si al familiei va stam la dispozitie cu masini echipate corespunzator.

Stabilirea tuturor detaliilor legate de mutare.

Ulterior acceptarii ofertei se stabilesc detaliile completarii contractului de Prestari Servicii intre dvs. si firma noastra. Reprezentatul firmei se va deplasa la dvs. pentru livrarea materialelol necesare mutarii in siguranta a bunurilor dvs. (cutii pentru impachetat, folie stretch, folie cu bule pentru obiecte fragile, hartie pentru impachetat vesela) toate acestea fiind oferite GRATUIT.

Mutarea efectiva.

La data si ora stabilita, conform contractului, o echipa a firmei (personal calificat) va fi prezenta la locotia mentionata si se va incepe mutarea efectiva. In urma experientei vaste a personalului nostru manipularea obiectelor dvs. se va face in deplina siguranta. Ne asumam aceasta responsabilitate. La noua locatie bunurile dvs. vor fi amplasate aproximativ in pozitia finala sau conform indicatiilor dvs.

Colectarea ambalajelor.

Conform contractului de Prestari Servicii, personalul nostru va asigura debarasarea si colectarea tuturor materialelor folosite in mutare.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google Plus