Termeni și condiții

  • INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.te-muti.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare. 

  • DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Ierihon S.R.L. (denumita în continuare Ierihon), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software. Ierihon detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni. Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea Ierihon, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila. Întregul continut al site-ului www.te-muti.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Ierihon. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea Ierihon. Accesul si utilizarea paginii www.te-muti.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. Informatiile prezente pe www.te-muti.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.te-muti.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.te-muti.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.te-muti.ro 

  • NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Ierihon. Ierihon nu va acorda nicio garantie referitoare la: – evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; – neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; – inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor. Astfel, Ierihon nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.te-muti.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.te-muti.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Ierihon  în lipsa unor acorduri ulterioare. Continutul paginii web www.te-muti.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.te-muti.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995. Ierihon nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului. 

  • OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Ierihon nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze Ierihon prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.